VERSO PYRITÄÄN PITÄMÄÄN AVOINNA KOKO KESÄN

14.5.2020

Suomen hallitus on tiedottanut asteittaisesta rajoitteiden purkamisesta. Kesäkuun alusta lähtien järjestöissä kokoontuminen on mahdollista, hallituksen ja aluehallintoviraston ohjeita noudattaen. Viranomaisilta on tulossa vielä yksityiskohtaisia ohjeita toukokuun lopussa.
Versossa on noudatettava myös Keusoten, Hyvinkään kaupungin ja Mielenterveyden keskusliiton ohjeistuksia. Lisäksi on kartoitettava oman toiminnan riskit ja käytettävä tarkkaa harkintaa toiminnan järjestämisessä. Versossa näemme kesäkuun alusta lähtien turvalliseksi pienryhmien toiminnan. Varaamme kesäajan viikko-ohjelmaan ajat kokoontumista haluaville ryhmille.
Valtakadulle voi tulla luottavaisin mielin. Noudatamme toiminnassa tarkasti ohjeita. Hygieniasta ja etäisyyksistä huolehditaan, eikä flunssaoireisena saa tulla. Saman päivän aikana toiminnassa on vain yksi ryhmä, tai kaksi ryhmää eri aikana. Puutarhassa on mahdollista kokoontua hyvällä säällä. Olohuonetoimintaa ei voida vielä käynnistää. Ovien avaaminen kaikille ei ole turvallista tässä vaiheessa. Viranomaiset seuraavat tarkasti rajoitteiden purkamisen seurauksia ja ohjeet saattavat muuttua nopeasti, vaikuttaen myös Verson toimintaan.