VERSOLAISET JÄRJESTÖTREFFEILLÄ 23.8.2021 RYTKÖN LEIRIALUEELLA

23.9.2021

HYVINKÄÄN JÄRJESTÖTREFFIT 23.8.2021 RYTKÖN LEIRIALUEELLA

Keski-Uudenmaan yhdistysverkoston järjestötreffit järjestettiin 23.8.21 Rytkön leirikeskuksessa Kytäjärven rannalla Hyvinkäällä. Illan aiheena oli yhdistystoimijoiden oma jaksaminen ja henkinen hyvinvointi.

Hyvinkään liikenteen pikku-bussi täyttyi Verson henkilökunnasta ja vapaaehtoisista. Lähdettiin yhdessä rentoutumaan ja tutustumaan yhteistyökumppaneihin mielenkiintoisen aiheen innoittamana.

Mukana tapahtumassa oli n. 20 henkeä mm. Keski-Uudenmaan Yhdistysverkostosta, Werkko ry:stä, Onnensillasta, SPR:stä ja Hyvinkään Versosta. Hyvinkään kaupungin edustajat hyvinvointipäällikkö Panu Isotalo ja hyvinvointisuunnittelija Taivi Toikka olivat estyneet saapumasta paikalle, mutta lähettivät jälkeenpäin terveiset sähköpostilla.

Alussa kahvittelun lomassa kuultiin vapaaehtoisten omakohtaisia kokemuksia jaksamisesta ja vapaaehtoistyön voimaannuttavasta vaikutuksesta.

Keskusteluosuuden jälkeen siirryimme makkaranpaistoon rannalle ja osa lähti saunomaan. Mukava jutustelu jatkui nuotion äärellä.

Ilta oli kaikin puolin mukava ja rento.

Kiitokset emäntäyhdistyksenä toimineelle Werkko ry:lle sekä Keski-Uudenmaan yhdistysverkostolle järjestötreffien järjestämisestä.

Seuraavat järjestötreffit tullaan pitämään ensi keväänä, tiistaina 17.5.2022, Hyvinkään Verson tiloissa, jolloin Versotalo toimii emäntäyhdistyksenä.